Întrebări frecvente

bullet purple În ce poziție se poate, trebuie utilizată salteaua?

Capul trebuie să fie în dreptul insignei Impulser, iar telecomanda va fi așezată lângă picioare. Din punct de vedere al eficienței, poziția pacientului nu contează dacă este pe burtă sau pe spate. Dacă dorim să tratăm organele cavității abdominale, pentru a obține un rezultat mai eficient este recomandată așezarea pe burtă.

bullet purple Cât timp să dureze o terapie?

Durata terapiei să nu depășească 30 de minute, în nici un caz să nu folosim două programe consecutiv. Nu este indicat să utilizăm terapia mai mult de 2-3 ori pe zi, iar între terapii să ținem o pauză de minim 4 ore. Înainte si după folosire este indicat să consumăm un pahar cu apă.

bullet purple Putem utiliza consecutiv terapia fără pauză?

Putem folosi terapia fără pauză.

bullet purple Este posibil să tratăm mai multe probleme în același timp?

Este recomandată folosirea unui singur tip de tratament. Când am tratat o boală, se poate trece la următoarea problemă.

bullet purple Putem folosi terapia cu implanturi metalice, proteze sau cu stand?

Specialiștii Impulser în așa fel au dezvoltat terapia, încât să nu ne afecteze în această privință.

bullet purple Cei cu stimulatoare cardiace o pot folosi?

O putem folosi cu pacemaker, daca este de tip ANTIMAGNETIC.

bullet purple Cei cu valve cardiace o pot folosi?

Specialiștii Impulser în așa fel au dezvoltat terapia, încât să nu ne afecteze în această privință.

bullet purple Bolnavii cu febră o pot folosi?

În acest caz nu este indicată utilizarea terapiei, doar după scăderea febrei.

bullet purple În timpul menstruației se poate folosi?

Nu o putem folosi deoarece fluxul sanguin va crește.

bullet purple Femeile gravide o pot folosi?

Doar in ultimul trimestru nu e recomandata folosirea acesteia, în rest se poate folosi deoarece crește imunitatea mămicii. La terapia clasică este indicat să folosim programul P3 la 6 Hz, zilnic 2x20 de minute, iar la terapia PRO, programul F5 sau F6 la intensitatea de 10-20%.

bullet purple Se poate folosi în cazul în care suntem sub un tratament imunosupresiv?

Nu, deoarece în acest caz sunt eliminate efectele ambelor tratamente. După terminarea tratamentului imunosupresiv, doar după 30 de zile este indicată utilizarea terapiei Impulser.

bullet purple Cei cu epilepsie o pot folosi?

Doar în cazul în care pacientul urmează un tratament medicamentos. Este recomandat un tratament cu frecvențe joase (P3, 6Hz, 2x15 minute), iar în cazul terapiei PRO la programul F6 la intensitatea de 10%.

bullet purple Cei cu schizofrenie o pot folosi?

Nu, deoarece poate perturba sistemul nervos, si poate provoca efecte mai grave.

bullet purple Copiii o pot folosi?

Copiii o pot folosi la frecvente joase, cum ar fi programul P3 la intensitate de 4-7 Hz, maxim de 2 ori pe zi cu o durată de 10-15 minute. Iar în cazul terapiei PRO programul F6, 5-10 minute, cu intensitate de 10%.

bullet purple Nu este problemă dacă animalul de companie se află lângă noi sub tratament?

Nu, deoarece chiar și pe animale s-au făcut experimente, și s-a dovedit că terapia nu a avut efecte secundare asupra lor.

bullet purple Când putem scădea cantitatea consumată de medicamente?

Depinde de gravitatea problemei, când se simte efectul pozitiv al terapiei. Aceasta poate dura chiar și mai multe luni. Tratamentul medicamentos se poate scădea sau întrerupe doar cu acordul medicului Dvs.

bullet purple Pentru întărirea imunității ce program este indicat?

Programul P1 este perfect această problemă. Zilnic de 2-3 ori, 20-30 de minute. În cazul terapiei PRO cu programul F1 sau F2, putem seta intensitatea de la 10 la 60 %.

bullet purple Pentru probleme cu articulație și pentru dureri de spate ce program îmi este recomandat?

În acest caz recomandăm folosirea programului P1, zilnic de 2-3 ori, 20-30 de minute. În cazul terapiei PRO o setăm la programul F1, la o intensitate de maxim 50-60%.

bullet purple La hipertensiune arterială ce program este indicat?

Este indicat tratamentul următor: Programul P3 la o frecvență de 1Hz-6Hz, zilnic 2x12 minute, după 2 luni la o frecvență de 6-11Hz, zilnic 2x12 minute. Exemplu: Luni:1Hz, marţi:2Hz, miercuri:3Hz, joi:4Hz, vineri:5Hz, sâmbătă:6Hz, duminică: pauză. Săptămâna următoare, luni, pornim tot cu 1Hz, iar o creștem în fiecare zi cu câte o unitate. Este important ca înainte și după tratament să consumăm 3dl apă potabilă! Aproximativ după jumătate de an putem scădea tratamentul medicamentos, au fost persoane care chiar s-au lăsat de medicamente. Toate acestea cu acordul medicului. Cei cu hipertensiune arterială să nu folosească o frecvență mai mare de 11Hz, doar dacă s-a tratat pentru această problemă. Doar după aceea se poate trece la următoarea problemă. În cazul terapiei PRO sunt valabile aceleași criterii, dar la programul F8. Intensitatea să fie cât se poate de mică (10-20%).

bullet purple Pentru tromboză, probleme de varice ce program este indicat, și în cazul în care folosim vaso-dilatatoare putem utiliza terapia?

În acest caz recomandăm folosirea programului P3, la 12 Hz, zilnic 2x15 minute. În acest caz se subțiază sângele, vâscozitatea revine la normal. În cazul terapiei PRO este indicat programul F5, cu intensitate între 10 și 50%, mărind-o treptat.

bullet purple Pentru vasoconstricție ce program este recomandat?

Întrucât această constricție se află la arterele mai mari (vena aorta, arterele jugulare, arterele femurale), este recomandat programul P1, zilnic de 2x15-20 minute. Întrucât vasoconstricția e prezentă la arterele mai mici, este recomandat programul P3, la o frecvență de 7 Hz, zilnic de 2x15 minute. În cazul terapiei PRO programul F1 sau F5, intensitatea se poate mări treptat. În cazul acesta timpul să nu depășească mai mult de 5-10 minute.

bullet purple E indicat pentru tratarea cataractei?

Din păcate aceasta este o boală cu care operația este inevitabilă.

bullet purple Este potrivită pentru tratarea glaucom-ului?

Da, acest lucru poate reduce presiunea din ochi. Este indicat programul P3 ,la 7 Hz, de 2x15minute pe zi. Este important controlul medical periodic, ,deoarece dacă este necesar, să modifice cantitatea de picături prescrise. În cazul terapiei PRO, programul F6 cu o intensitate de 10-20%.

bullet purple Ce fel de program este indicat în cazul hipertiroidiei?

Terapia nu influențează hipertiroidia, așadar se poate folosi orice program.

bullet purple Ce fel de program este indicat în cazul hipotiroidiei?

În cazul acesta poate ajuta la funcționarea corectă glandei tiroidiene. Este recomandat programul P3, la o frecvență de 6 Hz, zilnic de 2x15 minute. Este important controlul medical periodic, deoarece se poate scădea cantitatea de medicamente. În cazul terapiei PRO este indicat programul F6, la o intensitate de 10-20%.

bullet purple Poate provoca fibrilație la nivelul inimii?

Dimpotrivă, acest dispozitiv ajută în astfel de cazuri, în orice caz e recomandat un control la cardiolog.

bullet purple Pacienții cu boala Crohn o pot folosi?

Da, cu astfel de pacienți am făcut teste și am obținut rezultate bune. Este recomandat programul P3, la o frecvență de 5 Hz, zilnic de 2x20 minute. În cazul terapiei PRO, programul F5, la o intensitate de 10-20%.

bullet purple Este normal ca după un timp în timpul tratamentului să simt furnicături, căldură la membre?

Da, este un semn bun, deoarece repornește circulația în zonele afectate.

bullet purple Ce fel de program este indicat în cazul bolii Miastenia gravi?

Aproximativ pentru o lună se folosește programul P3. La o frecvență de 15 Hz, zilnic de 2-3 ori, 20 de minute, iar după o lună se poate folosi programul P2 pentru 15 minute. În cazul terapiei PRO, o lună la programul F5, iar după aceea la programul F2, intensitatea se poate mări treptat.

bullet purple Pentru dureri de cap, migrene ce program este recomandat?

În acest caz este recomandat programul P3, la o frecvență de 5 Hz, zilnic de 2x15-20minute. În cazul terapiei PRO, programul F6, la o intensitate de 10-20%.

bullet purple Pentru insomnie ce program este recomandat?

În acest caz este recomandat programul P3, la o frecvență de 6Hz, zilnic de 2x15-20 minute. În cazul terapiei PRO, programul F6, la o intensitate de 10-20%.

bullet purple Pentru osteoporoză ce program este indicat?

În acest caz este indicat programul P3, la o frecvență de 12 Hz, zilnic de 2x15-20 minute. Datorită acestui program, integrarea calciului în oase este mai rapidă. În cazul terapiei PRO, programul F2, se poate mări treptat intensitatea până la o frecvență de 50-60%.

bullet purple Se poate folosi tratamentul dacă pacientul suferă de colită?

Se poate folosi și este recomandat programul P3, la o frecvență de 6 Hz, zilnic de 2x20 minute. În cazul terapiei PRO, programul F5, la o intensitate de 10-20%.

bullet purple Pentru diabet ce program este recomandat?

În acest caz este recomandat programul P3, la frecvența de 8 Hz, zilnic de 2x20-30minute. În cazul terapiei PRO, programul F5, la o intensitate de 30-50%, mărind-o treptat.

bullet purple Cu ce program putem scădea colesterolul ridicat?

În acest caz este recomandat programul P3, la frecvența de 8 Hz, zilnic de 2x20-30minute. În cazul terapiei PRO, programul F5 sau F1, la o intensitate de 30-50%, mărind-o treptat.

bullet purple Pentru tinitus ce program e recomandat?

În acest caz este recomandat programul P3, la frecvența de 8 Hz, zilnic de 2x20-30minute. În cazul terapiei PRO, programul F5, la o intensitate de 30-50%, mărind-o treptat.

bullet purple În cazul bolilor Parkinson și Alzheimer ce program este recomandat?

La astfel de probleme este indicat programul P3, la o frecvență de 5 Hz, zilnic de 2x20 minute. În cazul terapiei PRO, programul F6, la o intensitate de 10-20%.

bullet purple Pentru scleroză multiplă ce program este indicat?

La astfel de problemă este indicat programul P3, la o frecvență de 7 Hz, zilnic de 2x30 minute. În cazul terapiei PRO, programul F6, la o intensitate de 10-20%.

bullet purple Cei cu astm ce program trebuie să folosească?

Pentru pacienții cu astfel de probleme este indicat programul P3, la frecvența de 8 Hz, zilnic de 2x20 minute. În cazul terapiei PRO, programul F5, la o intensitate de 10-20%.

bullet purple Ce program să folosească cei care suferă de alergii?

Este recomandat programul P1, zilnic de 2x20 minute. În cazul terapiei PRO, programul F1, la o intensitate de 10-30%.

bullet purple În cazul unei deficiențe auditive ne poate ajuta acest dispozitiv?

Da, întrucât deficiența nu este cauzată de un nerv, ci de o leziune a urechii interne. În acest caz este recomandat programul P3, la o frecvență de 11 Hz, zilnic de 2x20 minute. În cazul terapiei PRO, programul F5, la o intensitate de 10-30%.

bullet purple Pentru depresie și relaxare ce program este recomandat?

În acest caz este recomandat programul P3, dimineața, la o frecvență de 12 Hz, 15 minute, iar seara tot programul P3, dar la o frecvență de 6 Hz, 20 de minute. În cazul terapiei PRO, programul F6, la o intensitate de 10-20%.

bullet purple Pentru cei care fac dializă sau au probleme cu rinichii ce fel de program este recomandat?

Pot folosi programul P3, la o frecvență de 6 Hz, zilnic de 2x20 minute. În cazul terapiei PRO, programul F5, la o intensitate de 10-20%.

bullet purple În cazul unei paralizii sau după un accident vascular cerebral când se poate folosi terapia, și ce program este indicat?

Când starea s-a stabilizat, se poate începe tratamentul. În acest caz este recomandat programul P2, zilnic de 2x15-20 minute. În cazul terapiei PRO, programul F3, cu o intensitate chiar și de 100%, dar în nici un caz tratamentul să nu depășească 5 minute.

bullet purple In cazul unei reume acute, lumbago ce program este recomandat?

În aceste cazuri se poate folosi programul P2, zilnic de 2x5-10 minute, iar în cazul terapiei PRO, programul F3, cu o intensitate până la 100%, dar în niciun caz să nu depășească tratamentul 5 minute.

bullet purple În cazul afecțiunii zona zoster se poate folosi tratamentul?

Este recomandat de a nu se folosi până nu dispare inflamația. În acest caz este recomandat programul P1, zilnic de 2x20 minute. În cazul terapiei PRO, programul F1 sau F5, la o intensitate de 10-30%.

TOP