Impulser Mini - Terapia zonala

Folosirea la domiciliu a terapiei electromagnetice pulsatoare

Vindecarea în câmp magnetic, a devenit din ce în ce mai cunoscută la mijlocul secolului trecut. Astăzi, tratamentele cu terapia magnetică pulsatoare sunt  recunoscute şi folosite de către medici din numeroase ţări ale lumii în scopul vindecării. În paralel, a început extinderea folosirii dispozitivelor terapeutice magnetice pulsatoare şi la domiciliu.

Impulser Mini 1

Experienţele fiziologice favorabile ale câmpului magnetic au fost explicate şi dovedite de numeroase publicaţii clinice şi ştiinţifice. Cu ajutorul dispozitivelor magnetice pulsatoare, se pot obţine rezultate promiţătoare şi în cazul afecţiunilor care până nu demult au fost greu de vindecat. În cadrul terapiei magnetice pulsatoare s-au născut mai multe discipline care se axează pe efectele de atenuare a durerii, îmbunătăţirea circulatiei vasculare şi vindecarea mai rapidă a rănilor. Câmpul magnetic pulsator are un important efect biostimulator. Poate imbunătăţi microcirculaţia, poate accelera metabolismul celulelor şi al ţesuturilor, accelerând astfel procesele de regenerare.

Zonele medicale în care se utilizează câmpul magnetic pulsator, sunt foarte largi şi schimbătoare. În primul rând se foloseşte în problemele aparatului motric, de exemplu în recuperarea rapidă şi vindecarea cazurilor de ruptură sau fuziune osoasă dificilă. Deasemenea se foloseşte la consolidarea ţesutului conjunctiv, la diverse leziuni sportive, precum şi la probleme de sănătate apărute în urma eforturilor fizice depuse.

Domenii de aplicare:

bullet purple calmarea durerii
bullet purple în cazul leziunilor sportive
bullet purple regenerare osoasă şi a ţesutului conjunctiv
bullet purple artrite / inflamaţii articulare
bullet purple tulburări circulatorii
bullet purple recuperare
bullet purple ajutarea reabilitării generale

Folosirea Impulser Mini este foarte uşoară. Pentru pornirea dispozitivului, apăsaţi butonul On/Off. Beculeţul LED verde aprins indică faptul că aparatul funcţionează. Poziţionaţi Impulser Mini pe suprafaţa pe care doriţi să o trataţi, şi el îşi va face singur treaba.

Contraindicații:

Deşi practic terapia prin câmp megnetic pulsator nu are efecte secundare, trebuie respectate câteva măsuri de precauţie. Nu recomandăm folosirea terapiei magentică pulsatoare în cazuri de:
bullet purple sarcină
bullet purple epilepsie
bullet purple hemoragii
bullet purple pacemaker sau alte implanturi electronice (ex. Pompă de insulină)
bullet purple tumori / cancer
bullet purple stări febrile, infecţii
bullet purple probleme de origine necunoscută
bullet purple hipertiroida, tulburări hormonale
bullet purple sub tratament imunosupresor Impulser Mini poate fi folosit atât cu regularitate cât şi ocazional. Pentru rezultate optime, folosiţi-l zilnic, de 2-3 pe zi, câte 10-20 minute.

Prețul de listă al dispozitivului: 3.800 Ron.

AtentionareAtenționare oficiala!

Atenționare oficiala! Orice încercare de compromitere a brandului Impulser prin asociere a acestuia cu produse de substituție sau prin postări de comentarii fără acoperire, ori bloguri gratuite in acest scop, vor fi sancționate dur. Brandul Impulser folosește tehnologie de ultima ora si investește sume uriașe in cercetare. Cetățenii de  buna credința care sunt nemulțumiți de produsele noastre sau cred ca aparțin companiei Impulser sunt rugați sa ne contacteze prin e-mail la info@impulser.ro sau ne puteți apela telefonic, la numerele 0318 110 920 sau 021 233 9718. Va mulțumim ca ne respectați munca.

Autoritatea Naționale pentru Protecția Consumatorilor – telefon: 021 – 9551.

TOP