Impulser Light

Lampa terapeutică Impulser este unul dintre cele mai moderne lampe terapeutice cu polarizare existente acum pe piață.

Lumina este elementul indispensabil vieții. Fără lumină nu există viață. La examinarea efectelor biologice ale luminii cu diferite experimente cu lumini și laser, s-a reușit identificarea acelor componente ale acestuia, care au efecte pozitive biostimulatoare. Astăzi, numeroase publicații clinice dovedesc și explică efectele fiziologice pozitive ale luminii polarizate. Mecanismul de acțiune principală a luminii polarizate este biostimularea, în urmă căruia crește activitatea celulară, se accelerează regenerarea, se nasc celule și țesuturi noi, vii. Organismul se întărește, capacitatea de apărare a acestuia se îmbunătățește considerabil.

Impulser Light 1

Domenii de aplicare:

Conform rezultatelor cercetării și a experienței dobândite din tratamente, se poate spune că, spectrul de utilizare a terapiei cu lumină este de la îmbunătățirea stării genereale, probleme comune, probleme de sănătate generale și până la boli grave. Terapia cu lumină polarizată se poate utiliza eficient în prevenție, în scopuri de îmbunătățire a stării generale, la creșterea condiției fizice. Utilizarea acesteia, poate ajuta în infecții virale și bacteriene, în cazul migrenelor și durerilor de cap de altă natură, în apărarea împotriva gripei chiar și în perioade de epidemie.

Impulser Light 5

În baza experiențelor, îmbunătățește capacitatea de concentrare, de aceea se recomandă folosirea acesteia de către studenți în timpul sesiunii, oamenilor de afaceri, managerilor înainte de întâlniri sau prezentări importante, deoarece stimulează irigarea și oxigenarea creierului, îmbunătățind funcționarea acestuia. Asemănător cu lămpile terapeutice deja cunoscute și utilizate, și lampa Impulser este foarte potrivită pentru utilizarea în procesele de cicatrizare a plăgilor, la calmarea durerilor reumatice locale sau care afectează tot corpul, în psoriazis, în tratarea unor probleme dermatologice și pete de îmbătrânire, respectiv traume sportive și arsuri. Conform experienței de până acum, la utilizarea acesteia, în mai multe cazuri, s-au absorbit lipomuri.

Impulser Light 4 bullet purple Favorizează vindecarea plăgilor.
bullet purple Favorizează procesele de regenerare a organismului.
bullet purple Stimulează și armonizează metabolismul.
bullet purple Ajută circulația capilară.
bullet purple Întărește sistemul imunitar.
bullet purple Utilizarea acesteia poate reduce durerile.

Tratamentul cu lampa este recomandat să se facă regulat, zilnic de două-trei ori. Utilizarea este sigură, fără reacții adverse , și complect nedureroasă. Utilizarea lămpii este simplă, nu necesită cunoștințe speciale. Lampa medicală Impulser se poate utiliza atât în context clinic cât și la domiciliu. Utilizare regulată ajută la prevenirea unor boli sau vindecarea eficientă a unor boli cronice. Înainte de utilizarea lămpii medicale Impulser, zona corpului ce urmează a fi tratată, rănile, plăgile trebuesc curățate profesional.Radiaţia cu lampa se va face perpendicular pe zona care urmează a fi tratată. Radiaţia durează șase-zece minute, în funcție de tipul bolii tratate sau funcție de stare.

Terapia de culoare Impulser, face posibilă obținerea unei stări generale echilibrate pe parcursul terapiei cu lumina polarizată. Asigurarea unei stări generale corespunzătoare ajută deasemenea procesul de vindecare. Cu alegerea corectă a obiectivelor cu filtru de culoare, terapia de culoare Impulser își exercită efectul în mod holistic supra corpului și a psihicului.

Utilizarea luminii polarizate Impulser este recomandată celor care doresc să facă ceva pentru păstrarea sănătății, întărirea organismului, menținerea tinereții a celulelor, respectiv, în caz de boală pentru vindecare. Tratarea întregului corp accelerează mecanismele naturale de apărare, de aceea se poate recomanda utilizarea regulată, în scopul prevenirii bolilor și de grăbire a vindecării. Tratamentul nu este legat de vârstă.

Prețul de listă al dispozitivului: 7.750 RON

TOP