Impulser Home

Terapia magnetica cu impulsuri pentru acasa.

bullet purple Concept îmbunătățit
bullet purple Distribuție uniformă a câmpului magnetic
bullet purple Design compact – versiunea de pliere mai practica, astfel încât aparatul se poate folosi si depozita si în locuri mai mici.

In domeniul medical folosirea tehnologiei bazate pe generare de câmp magnetic a devenit mult mai cunoscut în a doua jumătate a secolului trecut. Astăzi, tratamentele cu impulsuri magnetice sunt recunoscute în multe țări din întreaga lume și se aplica de catre medici în recomandarile de folosire a acestora. In paralel cu domeniul medical si spitalicesc a inceput sa se dezvolte si utilizarea acestor dispozitive acasa. Efectele fiziologice benefice ale câmpurilor magnetice pulsatorii, sunt explicate si demonstrate în foarte multe publicații științifice și clinice de specialitate. Dispozitivele magnetice bazate pe impulsuri au dat rezultate promitatoare si au atins un nivel ridicat de ameliorare în cazul bolilor care, in trecut, au fost foarte dificil de vindecat.

Impulser Home 1

Câmpul magnetic pulsator are un efect semnificativ de biostimulare. Îmbunătățirea microcirculației, accelereaza metabolismul, fortifica celulele si tesuturile, astfel, optimizeaza rapid procesele de regenerare. Gama de aplicatii medicale acoperita de câmpul magnetic pulsator este foarte largă și variată. Una dintre cele mai frecvente problemele de sanatate ameliorata prin folosirea acestei tehnologii, este cea de natura motrica, magnetoterapia consolidand tesutul conjunctiv. Un alt domeniu larg de utilizare il gasim in mediul sportiv, tratand afectiunile aparute in urma leziunilor musculare sau de alta natura generate de efortul marit depus de sportivi.

Mai multe studii de specialitate legate de terapia magnetica pulsatoare au aratat ameliorarea durerilor, îmbunătățirea circulației sanguine și a efectelor de vindecarea a ranilor. Se foloseste frecventa standard de folosire a tratamentului, si anume, de 2-3 ori pe zi. Nu este dureroasa, nu genereaza efecte secundare, este complet sigura. Manevrarea panoului de control este simplă și nu necesită cunoștințe tehnice.Dispozitivul Impulser Home poate fi utilizat atat acasă cat si in cadrul unor clinici medicale. Folosirea in mod regulat ajuta la prevenirea sau tratarea, în mod eficient, a diferitelor boli cronice. Utilizarea terapiei magnetice pulsatoare are un rol important în mentinerea unui organism sănătos, de prevenire a bolilor, de reabilitare și de identificare a unor simptome, de tratament al bolilor cardiovasculare.

Impulser Home 2

Domenii de aplicare:

Prevenirea și performanța generală a organismului, îmbunătățirea si regenerare sistemului de apărare al organismului, îmbunătățirea circulației, îmbunătățirea problemelor de somn, un corp sanatos, o stare de relaxare și de bine, elimina starile de stres, îmbunătățeste capacitatea de concentrare, creste nivelul de oxigenare a sangelui, trateaza inflamatiile sistemului motric și are rezultate foarte bune in tratamentul osteoporozei, al reumatismului, sprijina auto-vindecarea, stimuleaza metabolismul si mentine gradul de saturație a oxigenului din sânge.

bullet purple Imbunatateste microcirculatia vasculara si stimuleaza gradul de vascularizare a organismului, stimuland procesul de vindecare.
bullet purple Reduce durerea in anumite afectiuni.
bullet purple Acesta intareste procesele de regenerare ale organismului.
bullet purple Stimulează metabolismul armonizat.
bullet purple Acesta intareste tesutul conjunctiv.
bullet purple Promoveaza vindecarea oaselor rupte, leziunile aparute in urma activitatii sportive. Impulser Home 3

Contraindicații:

Deși tehnologia bazata pe impulsuri magnetice nu are practic nici un efect secundar, trebuie respectate anumite măsuri de preventie, astfel, nu recomandăm utilizarea terapiei magnetice pulsatoare:

bullet purple In cazul femeilor insarcinate;
bullet purple Epilepsie;
bullet purple In cazuri unor rani deschise, sangerare;
bullet purple In cazul in care aveti implanturi cu aparate electrice, stimulatoare cardiace, pacemaker etc.
bullet purple Boli canceroase;
bullet purple In cazul starilor febrile;
bullet purple In cazul afectiunilor, bolilor ce nu au fost diagnosticate;
bullet purple In cazul bolilor hormonale;
bullet purple In cazul persoanelor ce se afla sub tratament imunosupresiv.

Avantaje:

Reduce rapid durerea, efect anti-inflamatoriu, localizeaza rapid zona afectata de boala, normalizeaza metabolismul pacientului, este un tratament fara efecte secundare, fara riscuri. In același timp, este ideal pentru utilizare la pacientii cu afectiuni in anumite părți ale corpului, acolo unde au mai multe probleme.Dezvoltarea noilor tehnologii magnetice si-au dovedit eficiența deja pe plan extern. In Fizioterapie, magnetoterapia este deja un instrument esențial si indisponsabil.Tratamentul este sigur, rapid, simplu, ușor de aplicat la domiciliu, și fara sa provoace durere.Tratamentul bazat pe câmp magnetic scurtează timpul necesar vindecarii.

Tratamentul Impulser:

Se recomanda folosirea dispozitivului de 2-3 pe zi, este un echipament sigur si fara sa genereze efecte adverse. Nu provoaca nici un fel de durere si este foarte simplu si usor de utilizat, fara a fi necesara o pregatire de specialitate. Impulser se poate folosi si acasa si in spitale. Sfaturi si recomandari suplimentare:

bullet purple A se consuma 250 ml apa inainte si dupa utilizare;
bullet purple A se consuma legume sau fructe proaspete;
bullet purple Interzis fumatul inainte si dupa terapie;
bullet purple Pacientul sa nu tina un regim alimenar strict;
bullet purple A se utiliza de 2-3 pe zi;
bullet purple In cazul in care consumati medicamente, puteti utiliza Impulser, insa consultati medicul care v-a prescris medicamentele si renuntati la ele doar cu acceptul acestuia.

Medicina de astăzi a devenit mult mai deschisa la recunoașterea și utilizarea metodelor terapeutice naturale, eficiența lor fiind sustinuta si dovedita deja in nenumarate cazuri. Impulser cheltuie sume importante de bani pentru a desfășura activități de cercetare, care au dus la nașterea Impulser - dispozitiv bazat pe impulsuri magnetice. Performantele si rezultatele excelente ale dispozitivelor si tehnologiei Impulser au un impact important in mediile de cercetare internaționala. Tratamentul viitorului nu ne mai este necunoscut.

Prețul de listă al dispozitivului: 15.700 Ron.

AtentionareAtenționare oficiala! Orice încercare de compromitere a brandului Impulser prin asociere a acestuia cu produse de substituție sau prin postări de comentarii fără acoperire, ori bloguri gratuite in acest scop, vor fi sancționate dur. Brandul Impulser folosește tehnologie de ultima ora si investește sume uriașe in cercetare. Cetățenii de  buna credința care sunt nemulțumiți de produsele noastre sau cred ca aparțin companiei Impulser sunt rugați sa ne contacteze prin e-mail la info@impulser.ro sau ne puteți apela telefonic, la numerele 0318 110 920 sau 021 233 9718. Va mulțumim ca ne respectați munca.

Autoritatea Naționale pentru Protecția Consumatorilor – telefon: 021 – 9551.

TOP