Impulser Cookware

Preparați în timp scurt mâncăruri sănătoase, gustoase, bogate în substanțe nutritive și fără grăsimi! În vasele noastre puteți prepare nenumărate mâncăruri, iar numeroasele funcții de confort vă oferă posibilitatea ca să vă petreceți timpul cu ceea ce vă face plăcere. Pe lângă utilizarea simplă și soluțiile de siguranță nu trebuie să vă mai faceți griji dacă prânzul va fi gustos sau nu.

Impulser Cookware 1

Setul de vase Impulser este realizat din cel mai bun oțel aliat inoxidabil nr. 304. Conținutul de nichel și crom al acestui oțel special are rol important în fabricația produselor de calitate. Aproape că nu exista alt produs care să fie mai aspectuos, mai utilizat și mai durabil ca și oțelul inoxidabil cu conținut ridicat de nichel.

Impulser Cookware 2

Frumusețe, rezistență, durabilitate - toate acestea se datorează combinației utilizate în procesul de fabricație. Dar cel mai important motiv al utilizării acestui produs este calitatea excepțională a produselor fabricate din aceasta. Proprietățile excepţionale ale aliajului deschid noi orizonturi pentru produsele de uz casnic, acestea fiind caracterizate de o durabilitate deosebită.
În fond ce este oțelul aliat inoxidabil nr. 304?

Înainte de a ne pune întrebarea de ce am ales tocmai oțelul aliat inoxidabil nr. 304, să trecem în revistă ce proprietăți prezintă acesta. Oțelul inoxidabil nu este un singur aliaj ci un grup de aliaje pe bază de fier, care se realizează din mai mult de 50 de componente diferite.

Oțelurile inoxidabile reprezintă partea cea mai valoroasă a aliajelor utilizate pe scară largă. Proprietatea comună a tuturor elementelor acestui grup este conținutul de crom. Oțelul aliat inoxidabil nr. 304 conține fier, crom, precum și nichel. Popularitatea și-a câștigat-o datorită aspectului său strălucitor, care va dura pentru totdeauna, dacă o curățăm din când în când. Pe lângă excepționala rezistență la coroziune oțelul aliat dispune și de o durabilitate deosebită, astfel rezistă în mod remarcabil la cele mai diferite utilizări. Oțelul aliat inoxidabil nr. 304 reprezintă calitatea oricărui produs fabricat cu ajutorul lui.

Impulser Cookware 3De ce ar fi acestea bune pentru Dumneavoastră?

Mâncărurile gătite cu apă puțină și la temperaturi joase conțin de douăzeci de ori mai multe vitamine și minerale decât cele gătite în mod clasic. Prin această metodă unică media pierderilor de substanțe minerale se reduce la 2%..

Nu se deformează.

Vasele din oțel aliat inoxidabil sunt caracterizate de o rigiditate și durabilitate crescută, prin care acestea rezistă oricărei deformări. Pentru a atinge eficiența maximă fundul vaselor se lipește de suprafața de gătit și, printr-o îngrijire corespunzătoare, aceasta va rămâne plană, își va păstra forma.

Cele 8 avantaje ale oțelului aliat inoxidabil nr. 304:

 

bullet purple Nu se oxidează - Rezistă în mod deosebit oricăror factori meteorologici. În utilizarea casnică dispune de protecție împotriva acizilor alimentari, a săpunurilor, detergenților, precum și față de cele mai multe produse de uz casnic, nu există smalț sărit sau decolorare.
bullet purple Durabil - este unul dintre cele mai dure, rezistente metale folosite în gospodărie. Chiar și în cazul celor mai mari solicitări rezistă împotriva deformării, a ruperii și a zgârieturilor.
bullet purple Se poate curăța - Cu săpun și apă se pot îndepărta chiar și cele mai rezistente pete. Deoarece oțelul inoxidabil nu prezintă pori și breșe murdăria și bacteriile nu pot să se fixeze pe acesta, ceea ce o face potrivită utilizării în cadrul spitalelor, restaurantelor și fabricilor de lapte.
bullet purple Păstrează aromele - este indispensabil atât în cazul restaurantelor, cât și în gospodării, deoarece nu influențează nici o aromă.
bullet purple Termorezistent - Se poate folosi atât în congelator, cât și în cuptor, întotdeauna își va păstra calitățile excepționale.
bullet purple  Design flexibil - Din acesta se pot realiza o multitudine de forme, de texturi și suprafețe. Se poate forma și îmbina cu ușurință, prin aceasta poate să facă față cerințelor stricte ale oricărui design.
bullet purple  Economic - Posibilitate de suprapunere a vaselor la gătire, fund cu reținere de căldură (economie de energie), necesar minim de apă, grăsimi și condimente în mâncăruri. Aceste proprietăți sunt datorate noii tehnologii de gătire. Prețul acestuia este mai atrăgător datorită rentabilității și mulțumirii consumatorilor.
bullet purple  Aspect atrăgător - cu o netezime de catifea și strălucitoare ca oglinda, este metalul cu suprafața cea mai agreabilă care este accesibil consumatorului. Frumusețea sa strălucitoare arată estetic chiar și cu decorațiuni.

Impulser Cookware 5

Alte caracteristici:

bullet purple Fund format din trei straturi conductoare de căldură.
bullet purple Alimentele se încălzesc rapid, iar vasul menține căldura înmagazinată.
Se pretează oricărei suprafețe de gătit, fie ea electrică, cu gaz, ceramică, cu inducție sau cu halogen.
bullet purple Alimentele rămân sănătoase.
bullet purple Gătitul cu cantități minime de apă, grăsimi reduce pierderile de vitamine, minerale și a aromelor.
bullet purple Este în special potrivită mâncărurilor dietetice, pe care astfel putem să le pregătim fără sare.
bullet purple Designul marginii este conformat să prevină prelingerea lichidelor.
bullet purple Au un aspect atrăgător și practic.
bullet purple Alimentele nu se lipesc de fundul vasului.
bullet purple Se pot curăța cu ușurință, și în mașini de spălat vase.

Prețul de listă al dispozitivului: 5.600 RON

TOP